google-site-verification: google9ca301bd12db6c9e.html
top of page
DOCUMENTAL
Artista de Carrer (RODATGE - 2019)

Sinopsi: En Pau no ha renunciat al seu somni. En Pau té 41 anys. Pau és un músic. Un pintor. Un escultor. Un artista. Pau guanyava tots els premis artístics de la seva ciutat natal, Girona, essent molt petit. Era una jove promesa en el món de l’art. Amb un estil propi molt característic, Pau va prendre una decisió ferma: dedicar-se al món de l’art. Seria músic, seria pintor, seria escultor. I va prendre, així, el camí de l’art.

 

Pau actualment és músic. I pintor. I escultor. També és autònom, que treballa en tot diferents camps: música, pintura i escultura. Pau es dedica al que sempre havia estat el seu somni: l’art. Però potser no exactament com ho havia somiat. Encara que això ens sol ocórrer a tots. En un sector difícil de destacar, busca fer felices a les persones que l’envolten a través del seu art. I, com tothom: també busca ser feliç.

 

Artista de carrer és una historia d’art sobre la lluita i la perseverança, sobre esperança i dificultat, sobre soledat i comunitat. En definitiva, és un documental sobre quelcom que tots coneixem: el vaivé de la vida. Artista de carrer és un documental sobre la persona i les seves responsabilitats diàries, sobre el Pau amic, el fill, el treballador: sobre l’artista i sobre el seu art.

TÍTOL: Artista de Carrer

ANY: EN FASE DE RODATGE (2019)

DIRECCIÓ: Joan Girbau Xalabarder

DISSENY DE SO: Pablo Fernández Nicieza

MUNTATGE: Xavi Morcillo

PRODUÏT PER: ARTECHNET

PRODUCCIÓ ASSOCIADA: Loris Omedes i Bausan Films

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Imago TV, Ajuntament de Girona, Girona Film Office

AGRAÏMENTS ESPECIALS: Pau Morales, Loris Omedes, Carles Cardelús, Gonzalo Beltrán, Laura Merino

bottom of page