google-site-verification: google9ca301bd12db6c9e.html
top of page
SOBRE NOSALTRES

ARTECHNET és una associació sense ànim de lucre de i per artistes. Les nostres metes són formar, entrenar, promoure, difondre i crear arts Interpretatives, Humanes, Tecnològiques i Científiques en el marc de l'humanisme personalista i comunitari, en el marc tradicional i de les noves tecnologies.

Per a assolir aquests objectius, ARTECHNET porta a terme les següents activitats:

- Teatre, Cinema i Dança

- Lliçons culturals, científiques i tecnològiques

- Mitjans Socials

En la varietat d'activitats vistes anteriorment, els fundadors d'ARTECHNET es poden complementar mútuament amb el seu ampli i variat ventall de formació. Eulàlia Xalabarder voltas (Presidenta i Co-Fundadora d'Artechnet) és doctora en Filologia. Joan Girbau Xalabarder (Tesorer i Co-Fundador) té estudis de Cinema i TV. Mercè Girbau Xalabarder (Secretària General i Co-Fundadora) és llicenciada en Medicina. Joaquim Girbau Xalabarder (Vicepresident i Co-Fundador) és llicenciat en Enginyeria de Materials.

Creiem que l'Art pot prendre part en les nostres vides sense importar què fem o què som. L'Art pot estar en qualsevol lloc, i en qualsevol persona!

QUÈ SIGNIFICA 'ARTECHNET'?

Per a poder entendre què signifiquen Art, Tecnologies i Humanisme, creiem necessari explicar el significat del nom de la nostra Associació.

ARTECHNET és una paraula composta de tres paraules principals: Art, Tech i Net

ART: la paraula 'Art' es refereix a tot el que està relacionat amb l'Art, des del Teatre i el Cinema fins la Dança i la Música.

El Cinema, el Setè Art, i l'Audiovisual en general, abarquen totes o algunes de les 6 arts en una sola: Literatura (idea, guió), Pintura (composició, fotografia), Arquitectura (formes, estructures, escenaris), Escultura (decorats,   ambientació i attrezzo), Música (so i banda sonora musical) i Dança (interpretació i balls)

TECH: la paraula 'Tech' es refereix a tot el que està relacionat amb la Tecnologia, des d'eines tècniques per a produïr una Obra de Teatre o una Pel·lícula de Cinema (Curt, Mig o Llarg) a qualsevol tipus de tecnologia que permeti un progrés bo per a la humanitat.

'Tech' es refereix també a la tècnica d'ús d'aquesta tecnologia, a la manera d'utilitzar l'equipament perquè ajudi artística i narrativament a expressar una atmòsfera, una sensació o a entendre i donar context a una escena o a un pla.

NET: la paraula 'Net' es refereix a tot el que està relacionat amb ser respectuós tant amb la dignitat i salut de l'ésser humà com amb el medi ambient. Creiem que el respecte tant per la dignitat humana com pel nostre entorn són essencials en qualsevol àmbit, però especialment en les arts. Perquè els artistes ensenyen i transmeten missatges a aquells que es troben davant d'ells mirant l'escenari o a la pantalla.

Però el progrés no ho és tot. El progrés no és un fi que fa vàlid qualsevol mitjà. Un exemple: una bomba és un progrés tecnològic i militar evident: però no humà. És per això que, a Artechnet, 'Net' estarà sempre per sobre de 'Tech' i 'Art'

Artechnet és una jove associació familiar, nascuda per a promoure la Cultura, amb Tecnologies i perseguint un sentit Humanista. Treballa com una companyia de Teatre, com una productora de Cinema i com un taller per a fussionar tecnologia i arts en un, sense oblidar la moral i la cura de la naturalesa.

La companyia va començar la seva activitat com una associació que persegueix animar als joves a combinar els seus estudis amb una visió artística. La nostra filosofia i meta és organitzar i produïr obres de Teatro i pel·lícules de Cinema a un nivell professional, per a que els joves cineastes, actors o directors de teatro que estan començant puguin tenir una oportunitat de començar.

En móns tan difícils d'entrar com són el Cinema i el Teatro, Artechnet vol introduir i donar un camí alternatiu per a començar!

bottom of page